Opskrifter & Inspiration

Mad er information til cellerne i kroppen, og næringsstofferne kan tænde og slukke for dine gener. Celler bliver skiftet ud ofte, og dernæst bygget op af den føde vi indtager og optager. På godt og ondt.

Her på bloggen kan du hente lækre opskrifter og inspiration til at integrere den kost og de madvaner, som tænder for lige netop de ressourcer i din krop, du har brug for. ​

Opskrifterne inddrager årstidens gode råvarer, hvor det er muligt, men er der noget du savner, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Søg
  • Hanne Hansen

Farvestrålende gulerodsdip

Opdateret: 21. jan. 2019

Denne smukke orange dip er både nem og hurtig at lave, og smager fantastisk til

En favorit hos både store og små.


Det skal du bruge

  • 1 kg. gulerødder

  • ¼ dl. rapsolie

  • Skal og saft af 1 lille citron

  • 1 spsk. sød chillisovs

  • 1 tsk. æbleeddike

  • 1 - 1½ dl. kogevand

  • 1 tsk. salt

  • ½ tsk. st. spidskommen


Sådan gør du

Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker.

Kog dem i en gryde med vand, som knapt dækker, indtil de er godt møre.


Husk at gemme kogevandet. Det, du ikke bruger til dippen, er godt i en suppe.

Blend så hele molevitten til en cremet konsistens og smag evt. til med mere salt, chili, eddike eller spidskommen. Dippen kan sagtens fryses.

1 kommentar

Mad er Medicin

Langedebyvejen 7

3730 Nexø, Bornholm

©2019 Hanne Hansen / Mad er Medicin. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer

Portrætbilleder af Semko