top of page
Opskrifter & Inspiration

Mad er information til cellerne i kroppen, og næringsstofferne kan tænde og slukke for dine gener. Celler bliver skiftet ud ofte, og dernæst bygget op af den føde vi indtager og optager. På godt og ondt.

Her på bloggen kan du hente lækre opskrifter og inspiration til at integrere den kost og de madvaner, som tænder for lige netop de ressourcer i din krop, du har brug for. ​

Opskrifterne inddrager årstidens gode råvarer, hvor det er muligt, men er der noget du savner, er du altid velkommen til at kontakte mig.

  • Forfatters billedeHanne Hansen

Grøntsager i kokosmælk


Det skal du bruge

2 store (rød)løg

2-3 fed hvidløg

1 squash

1 bakke champignon

4-500 gr. broccoli

timian

1/2 st. koriander

urtesalt efter behov

1/2 dl. olivenolie

1 dåse eller karton kokosmælk


Sådan gør du

Hak hvidløg og skær de andre grøntsager i lidt grove stykker.

Sauter løg og hvidløg i olien og lidt salt og koriander ved middel varme et par minutter under omrøring. Tilsæt champignon og efter et par minutter mere tilsættes broccoli og squash. Rør jævnligt så det ikke brænder på ca 5 min.

Tilsæt kokosmælken og skru ned på lavere varme. Lad den koge lidt ind og smag til med evt. lidt mere salt.

Smag og behag er forskellig, men jeg selv kan godt lide, hvis grøntsagerne stadig er lidt "al dente".

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page