top of page
Opskrifter & Inspiration

Mad er information til cellerne i kroppen, og næringsstofferne kan tænde og slukke for dine gener. Celler bliver skiftet ud ofte, og dernæst bygget op af den føde vi indtager og optager. På godt og ondt.

Her på bloggen kan du hente lækre opskrifter og inspiration til at integrere den kost og de madvaner, som tænder for lige netop de ressourcer i din krop, du har brug for. ​

Opskrifterne inddrager årstidens gode råvarer, hvor det er muligt, men er der noget du savner, er du altid velkommen til at kontakte mig.

  • Forfatters billedeHanne Hansen

Hvidløgsolie

Denne opskrift er ret simpel, og består bare af hvidløg, olivenolie og urtesalt.

Derfor får I den på slump her, så kan man selv justere mængden.

Her har jeg brugt 3 ret store fed hvidløg, ca. 2 1/2 dl. god olivenolie og 1 stor tsk. urtesalt.

Riv hvidløg groft (eller hak fint) og lad det endelig ilte et kvarters tid inden olie og salt blandes i.

Lækkert på pizza, simre-retter, rodfrugtmos, pasta, brød og meget meget mere.

Olien holder sig fint 14 dage på køl.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page