top of page
Opskrifter & Inspiration

Mad er information til cellerne i kroppen, og næringsstofferne kan tænde og slukke for dine gener. Celler bliver skiftet ud ofte, og dernæst bygget op af den føde vi indtager og optager. På godt og ondt.

Her på bloggen kan du hente lækre opskrifter og inspiration til at integrere den kost og de madvaner, som tænder for lige netop de ressourcer i din krop, du har brug for. ​

Opskrifterne inddrager årstidens gode råvarer, hvor det er muligt, men er der noget du savner, er du altid velkommen til at kontakte mig.

  • Forfatters billedeHanne Hansen

Lækker Forårs-opstrammer

Opdateret: 4. jun. 2020

Det vælter op af jorden lige nu med alle mulige lækre sager. Alle de vilde urter er jo noget tidligere på den, end alle de grøntsager, der først bliver sået lige om lidt. Og så er de gratis og smækfyldt med næringsstoffer. Brændenælde, skvalderkål, mælkebøtte, ramsløg og andet godt.


Mælkebøtterne har groet det meste af vinteren, og er røget med i saftpresseren. Snart begynder de at springe ud, men det er altså ikke for sent. Så slå to fluer med et smæk, og brug de mælkebøtter, du luger op i haven.


Her kommer min yndlingssaft:

Vask en god håndfuld mælkebøtter med rod i flere hold vand, og skrub evt. rødderne lidt. Skrub en stor rødbede og tre gulerødder (ikke skrælle), vask tre æbler, en citron og en lille knold ingefær (som beholder skrællen på ligesom citronen).

Pres det hele i en saftpresser. Mums!0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page