top of page
Opskrifter & Inspiration

Mad er information til cellerne i kroppen, og næringsstofferne kan tænde og slukke for dine gener. Celler bliver skiftet ud ofte, og dernæst bygget op af den føde vi indtager og optager. På godt og ondt.

Her på bloggen kan du hente lækre opskrifter og inspiration til at integrere den kost og de madvaner, som tænder for lige netop de ressourcer i din krop, du har brug for. ​

Opskrifterne inddrager årstidens gode råvarer, hvor det er muligt, men er der noget du savner, er du altid velkommen til at kontakte mig.

  • Forfatters billedeHanne Hansen

Mælkebøttesalat

Dette er uden tvivl en af mine favoritter om foråret. Jeg spiser gerne mælkebøtteblade hver dag, hvis jeg når at plukke dem. De er helt klart aller lækrest og mest potente i det spæde forår.


Start med at plukke 4 store håndfulde af de første friske mælkebøtteblade. Det tager lidt tid, men er helt bestemt umagen værd.


Det skal du bruge:

Mælkebøtteblade

4 gulerødder i tynde skiver

2 avocadoer i tern

2 håndfulde ristede solsikkekerner


Til dressing:

4 spsk. rapsolie

1 tsk. dijonsennep

Urtesalt

1 lille tsk. honning


Sådan gør du:

Skyl mælkebøttebladene godt og dryp dem godt af. Skær gulerødderne i tynde skiver, og avocadoerne i tern.

Vend dressingen i salaten og drys til sidst de 2 håndfulde ristede solsikkekerner over.


Salaten går meget fint til mange forskellige retter.

Med et spejlæg, oliven og lidt lækkert brød, kan det også være en fin frokostret.


Udover at den er frisk og lækker, er det også en rigtig god hjælp til nyre, lever og fordøjelse!


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page