top of page
Opskrifter & Inspiration

Mad er information til cellerne i kroppen, og næringsstofferne kan tænde og slukke for dine gener. Celler bliver skiftet ud ofte, og dernæst bygget op af den føde vi indtager og optager. På godt og ondt.

Her på bloggen kan du hente lækre opskrifter og inspiration til at integrere den kost og de madvaner, som tænder for lige netop de ressourcer i din krop, du har brug for. ​

Opskrifterne inddrager årstidens gode råvarer, hvor det er muligt, men er der noget du savner, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Forfatters billedeHanne Hansen

Pocheret æg


Det skal du bruge:

4 æg


Sådan gør du:


Tag en skål med plads til 4 æg, og hæld ca. 1/2 dl. eddike i.

Slå derefter forsigtigt 4 æg (jo friskere jo bedre) ud i skålen. Blommen må ikke gå i stykker.

Ryst evt. skålen lidt så eddiken kommer bedre rundt. Lad det stå i ca. 10 min., så hviden får tid til at samle sig om blommen.


Imens sætter du en gryde vand til at koge. Den må ikke være for lille, og der skal være mindst 10 cm. dybde.

Hæld alle æggene og eddiken i det letsaltede, kogende vand og rør forsigtigt rundt. Inden de tages op med en hulske, kan du lige skumme overfladen af. Der vil samle sig lidt snask.


De skal ikke have mere end 3-4 minutter, hvis blommen skal være flydende.


Æggene kan bruges til supper, i/til salater, på ristet brød og meget andet..

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Rødbedesalat

Comments


bottom of page