top of page
Opskrifter & Inspiration

Mad er information til cellerne i kroppen, og næringsstofferne kan tænde og slukke for dine gener. Celler bliver skiftet ud ofte, og dernæst bygget op af den føde vi indtager og optager. På godt og ondt.

Her på bloggen kan du hente lækre opskrifter og inspiration til at integrere den kost og de madvaner, som tænder for lige netop de ressourcer i din krop, du har brug for. ​

Opskrifterne inddrager årstidens gode råvarer, hvor det er muligt, men er der noget du savner, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Forfatters billedeHanne Hansen

Rødbedesalat

Det skal du bruge

500 gr rødbede

1lille rødløg

30-40 gr. kapers

4-5 spsk. olivenolie

1 fed hvidløg

1 spsk.dijon sennep

1 spsk. honning

1 spsk. balsamico

urtesalt


Sådan gør du

Start med at lave dressingen af olie, sennep, fintrevet hvidløg, honning, balsamico og salt i den skål du vil bruge til salat.

Kog rødbederne med skræl til de er møre, og hæld kogevandet fra. Køl dem med lidt koldt vand, så skrællen kan smuttes af.

Skær rødbeden i små stykker og kom dem i skålen. Skær løget meget tyndt og bland i sammen med de fleste kapers.

Pynt med de resterende kapers.


0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Pocheret æg

Comments


bottom of page