top of page
Opskrifter & Inspiration

Mad er information til cellerne i kroppen, og næringsstofferne kan tænde og slukke for dine gener. Celler bliver skiftet ud ofte, og dernæst bygget op af den føde vi indtager og optager. På godt og ondt.

Her på bloggen kan du hente lækre opskrifter og inspiration til at integrere den kost og de madvaner, som tænder for lige netop de ressourcer i din krop, du har brug for. ​

Opskrifterne inddrager årstidens gode råvarer, hvor det er muligt, men er der noget du savner, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Forfatters billedeHanne Hansen

Rodfrugt mos


Det skal du bruge

1 kg. rodfrugter (mest kartoffel)

1 stort løg

100 gr. "Smørbar" eller olivenolie

1 æg

urtesalt

evt. lidt peber


Sådan gør du

Skær grøntsagerne groft og kog dem møre i en gryde med vand der kun lige dækker.

Gem alt kogevandet og lad en lille smule blive tilbage med grøntsagerne.

Kom Smørbar/olie i og mos, evt. med en håndmixer. Juster med kogevandet. Pisk et æg i og smag så til med salt og peber.

Du kan evt. gemme det overskydende kogevand til suppe, eller drikke det. Det smager dejligt.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Pocheret æg

Rødbedesalat

Comments


bottom of page