top of page
Opskrifter & Inspiration

Mad er information til cellerne i kroppen, og næringsstofferne kan tænde og slukke for dine gener. Celler bliver skiftet ud ofte, og dernæst bygget op af den føde vi indtager og optager. På godt og ondt.

Her på bloggen kan du hente lækre opskrifter og inspiration til at integrere den kost og de madvaner, som tænder for lige netop de ressourcer i din krop, du har brug for. ​

Opskrifterne inddrager årstidens gode råvarer, hvor det er muligt, men er der noget du savner, er du altid velkommen til at kontakte mig.

  • Forfatters billedeHanne Hansen

Squash deller

Opdateret: 25. jul. 2018

Hver sommer er vi mange haveejere, der får det (luksus) problem, at der pludselig er flere squash end man kan nå at spise. Så det gælder om at kunne bruge dem på rigtig mange måder. Her kommer en opskrift på squash deller, som er super saftige indeni og sprøde udenpå:

  • 600 gr. groft revet squash

  • 2-3 hakkede løg

  • 1-2 fed fint hakkede hvidløg

  • 1 ½ dl. havregryn

  • ½ dl. majsmel eller –gryn

  • 3 æg

  • 1 tsk. urtesalt

  • 1-2 tsk. stødt spidskommen

Bland det hele og lad det trække mindst ½ time. Steges på en middelvarm pande med kokos- eller olivenolie.


Dellerne bliver ekstra lækre, hvis man drysser sesamfrø på, før de vendes. Man kan også drysse lidt på panden, der hvor man har tænkt sig at lægge farsen, så det på den måde kommer på begge sider. Kun til én ad gangen, ellers når frøene at branke. Dellerne steges til de er gyldne på begge sider.

Tip:

Der er en del væde ved ”farsen”. Sørg for at få en del af det med på hver skefuld, så det er delt ligeligt til alle dellerne.



0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page