Kontakt

mad er medicin

Ernærings- og urteterapi

Terapeut, Hanne Hansen

Langedebyvejen 7

3730 Nexø 

Bornholm

e: hanne@madermedicin.dk

t: +(45) 4084 6947

Sunde nyheder fra
Mad er Medicin
 

Sidste år mødtes jeg med Hanne første gang.  Jeg har i 1 års tid fået tjekket min krop på kryds og tværs, og da min hvide blodlegemer var dalende, begyndte jeg at blive bekymret. Jeg fik en tanke om at min krop var kronisk inflammatorisk og på dette tidspunkt blev jeg tilbudt en samtale med Hanne. Hun stillede mig nogle spørgsmål og meget hurtig sporede hun sig ind på hvad der var galt. Og hun ramte SPOT ON!

 

Jeg startede på en diæt der hed nul gluten og nul mælk i 6 uger og meget mere af det sunde fedt, frugt til hvert måltid og masser af grønt. Da jeg havde været i gang i 3 uger fik jeg tjekket mine blodprøver og min læge var meget spændt på at høre hvad jeg havde gjort, for alle mine prøver var så flotte og det havde de ikke været i meget lang tid. Mit vandeksem jeg har haft i 10 år forsvandt. Jeg tabte mig stille og roligt uden at motionere. Mit humør blev bedre. Og jeg kunne blive ved.

 

Hanne vidste hvad hun snakkede om. Hun var virkelig lyttende og sikker i sin sag. Hun har erfaringen og jeg kan stærkt anbefale en snak med hende hvis man har brug for hjælp og vejledning hvis man ønsker at ændre sin livsstil. Jeg har følt mig tryg i hendes guidning hele vejen. 

»

«

- Fie Wolffbrandt
 
Tidsbestilling & Forespørgsler

Hvis du ønsker at bestille en personlig tid, er du velkommen til enten at ringe, eller udfylde formularen nedenfor. Det samme gælder, hvis du ønsker at høre nærmere om kurser, workshops eller retreats. 

 

Skriv gerne lidt om dine sundhedsønsker, og hvis du har brug for healing, et par linjer om, hvilke midler eller metoder, du har benyttet dig af indtil nu, for at forbedre dit helbred.

Det handler om at få fjernet alt det i kosten, som forstyrrer og hæmmer, og at få tilført det, som styrker og bygger op. Om at få krop og sind tilbage i balance; tilbage til det sted, hvor kroppen selv har ressourcer til at klare opgaverne med at afgifte, nedbryde, optage, opbygge og beskytte.

»

«

- Hanne Hansen

Mad er Medicin

Langedebyvejen 7

3730 Nexø, Bornholm

©2019 Hanne Hansen / Mad er Medicin. Alle rettigheder forbeholdes
Design ByStammer

Portrætbilleder af Semko